Tafeltennissen tijdens Covid-19

*** Tot nader bericht worden er geen competitiewedstrijden gespeeld ***

Aangezien we op dit moment nog steeds te maken hebben met Covid-19 betekent dat ook dat er enkele aanpassingen nodig zijn. Hieronder vinden jullie de maatregelen welke er genomen zijn en waar jullie rekening mee moeten houden.

Tijdens de openingstijden gelden alle maatregelen genoemd in het protocol “Verantwoord Sporten” van NOC*NSF  en de aanvulling daarop van de NTTB zoals deze ook in de kantine hangen. Hieronder de belangrijkste punten tezamen met wat specifieke afspraken voor onze zaal:

• Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent (of iemand in je huishouden);
  • Bij binnenkomst je handen desinfecteren met de aanwezige gel;
  • Meld je aan bij binnenkomst, dit kun je doen door de QR-code te scannen die op diverse plaatsen in de zaal hangt of via de link die erbij staat. Hiermee worden de gegevens in een centrale database bijgehouden die alleen voor de GGD toegankelijk is voor contactonderzoek.
  • Volg altijd aanwijzingen op van de verantwoordelijke persoon;
  • Gebruik zoveel mogelijk je eigen materialen;
  • De kleedruimtes en douches mogen niet meer gebruikt worden. Kom dus omgekleed naar de club. Na het sporten verlaat je de zaal, dus blijf niet hangen in de zaal of kantine;
  • Bij de senioren mogen er 3 tafels in de zaal staan;
  • Tussen de tafeltennistafels worden speelveldomrandingen geplaatst;
  • Maak na het spelen de tafel goed schoon met de aanwezige middelen;
  • Hou na het spelen de 1,5 meter afstand in acht;
  • Er mogen maximaal 30 personen in het gebouw aanwezig zijn. In principe komt het buiten de competities momenteel niet voor dat er zoveel mensen aanwezig zijn, maar mocht dat onverhoopt wel het geval zijn, ga dan naar huis;
  • De kantine blijft gesloten;
  • Gebruik de aanwezige gel vooraf en na je toiletbezoek, handen wassen is mogelijk maar gebruik je eigen handdoek om je handen af te drogen;
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan volgens de richtlijnen van de rijksoverheid.

We zijn blij dat we nog steeds mogen blijven tafeltennissen. Bij veel sportclubs mogen alleen jeugdleden nog sporten. We willen jullie dan ook op het hart drukken je ook echt aan de regels te houden.
Alleen op die manier kunnen we voorkomen dat het aantal besmettingen oploopt en we straks helemaal dicht moeten.

Veel plezier en blijf gezond!

Bestuur ttv Cevelum

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.