Competie spelen tijdens Covid-19

Aangezien we op dit moment nog steeds te maken hebben met Covid-19 betekent dat ook dat er enkele aanpassingen nodig zijn tijdens de competitiewedstrijden. Hieronder vinden jullie de maatregelen welke er genomen zijn en waar jullie rekening mee moeten houden.

Tijdens de openingstijden gelden alle maatregelen genoemd in het protocol “Verantwoord Sporten” van NOC*NSF  en de aanvulling daarop van de NTTB zoals deze ook in de kantine hangen. Hieronder de belangrijkste punten tezamen met wat specifieke afspraken voor onze zaal:

• Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent (of iemand in je huishouden);
  • Bij binnenkomst je handen desinfecteren met de aanwezige gel;
  • Meld je aan bij binnenkomst, dit kun je doen door de QR-code te scannen die op diverse plaatsen in de zaal hangt of via de link die erbij staat. Hiermee worden de gegevens in een centrale database bijgehouden die alleen voor de GGD toegankelijk is voor contactonderzoek.
  • Volg altijd aanwijzingen op van de verantwoordelijke persoon ;
  • Gebruik zoveel mogelijk je eigen materialen;
  • De kleedruimtes en douches zijn beperkt qua ruimte waardoor er slechts 4 personen tegelijk in 1 kleedkamer en 2 personen in 1 doucheruimte aanwezig mogen zijn. Kom dus bij voorkeur omgekleed naar de club. Douchen is mogelijk maar slechts met 2 personen tegelijk in de douche.
  • In de kantine zijn 4 tafels beschikbaar en wanneer er 3 teams spelen, zullen er ook nog 2 tafels in de speelzaal worden geplaatst zodat elk team zijn eigen tafel en stoelen heeft.
  • Er wordt tijdens de najaarscompetitie geen dubbel gespeeld!;
  • Tussen de tafeltennistafels worden speelveldomrandingen geplaatst; Bij tafel 2 en 3 wordt tevens met speelveldomrandingen een looppad richting de kleedkamers gecreëerd;
  • Voor je naar de tafel gaat desinfecteren beide spelers en de scheidsrechter hun handen met de aanwezige gel;
  • Neem 1 nieuwe speelbal uit het bakje speelballen voor elke set (dus individuele wedstrijd) en gebruik deze tijdens de wedstrijd;
  • Na afloop van de set (dus individuele wedstrijd) doe je de bal in het bakje gebruikte ballen zodat deze ballen gedesinfecteerd kunnen worden;
  • Advies vanuit de NTTB is om tijdens het spelen niet te wisselen van tafelhelft, ook niet tijdens de 5e Indien spelers onderling besluiten om dat toch te doen, is dat een eigen keuze;
  • Aan het begin en eind van de avond worden de tafels schoongemaakt;
  • Hou na het spelen en in de kantine de 1,5 meter afstand in acht;
  • Gebruik de aanwezige gel vooraf en na je toiletbezoek, handen wassen is mogelijk maar gebruik je eigen handdoek om je handen af te drogen;
  • Omdat we slechts beperkte ruimte hebben, is het verzoek om geen toeschouwers mee te nemen naar wedstrijden.

Als laatste is de bar geopend, betalen kan via de pin of contant indien je gepast kunt betalen.

Veel plezier en blijf gezond!

Bestuur ttv Cevelum

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.